O nas

Podjetje Spiritus d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997. Začeli smo z veleprodajo srebrnega nakita na slovenskem tržišču in se kasneje usmerili tudi v maloprodajo. V podjetju smo uresničili vizijo odprtja verige maloprodajnih trgovin, ki smo jih poimenovali z (zaščitenim) imenom “925 srebrnina”. Prvo trgovino smo odprli leta 2002, in sicer v starem mestnem jedru Ljubljane.

Leto kasneje je zaživela trgovina na Kolodvorski ulici v Ljubljani, sledila pa ji je trgovina v starem delu Kranja. Ker se trendi spreminjajo in se je kupna moč preusmerila v trgovska središča, smo se odločili za vstop v centre našega največjega trgovca.

Tako smo v letu 2007 odprli trgovino v prenovljenem Mercatorjevem centru v Šiški, dve leti kasneje pa smo kranjsko trgovino iz starega dela preselili v Mercatorjev center na Primskovo. Leta 2011 smo prodajo razširili še na Štajarsko območje in sicer odprli smo novo trgovino v novem Mercator centru v Mariboru.

Izdelke večinoma uvažamo iz Tajske in Italije, saj gre za srebro visoke kvalitete (kar dokazujejo tudi redne analize na Uradu RS za meroslovje). Design in tehnika se nekoliko razlikujeta, zato lahko zadovoljimo različne okuse kupcev. Poleg srebrnega nakita strankam nudimo tudi jeklen nakit. Strankam lahko ponudimo razne tehnike, srebro s kamnom opal, srebro z cirkoni – swarovski kristal s srebrom, jeklo z usnjem, perla sladko vodna in kitajski kamen Druzy okovan v srebru.

Naši izdelki so vsi iz srebra čistine 925/1000 s prevleko Rodij. Tako kot vse dosega dani napredek je tudi srebro v zadnjih 3 letih napredovalo, v smislu, da je v celoti rodinirano, kar pomeni, da nakit ne oksidira (ne rumeni in ne črni). Pred letom dni smo začeli s prodajo tudi na spletni strani, s katero želimo nadgraditi ponudbo za naše kupce in jim olajšati dostopnost do izdelkov, saj tako niso vezani na obisk naših trgovin v Mercator centru v Ljubljani. Ker se tovrstna prodaja vse bolj uveljavlja in se zaupanje strank povečuje, je za nas toliko bolj pomembno, da vam približamo tudi ta način nakupovanja in zadovoljimo vaše potrebe in želje. Ponosni smo na dvanajst letno tradicijo odprtih trgovin pod imenom 925 srebrnina, zato smo prepričani , da smo edinstveni na trgu, kjer lahko najdete največji izbor srebrnega nakita v Sloveniji.

Podatki o podjetju: 

SPIRITUS D.O.O. 

Parmova ulica 14, 1000 Ljubljana 

Tel.: +386 (0)1 230 16 31,  

Fax: +386 (0)1 230 16 31, 

E-naslov: spiritus.doo@siol.net 

Davčna št. podjetja:  SI87496879 

Matična št. podjetja: 1233637

Zakaj 925 Srebrnina

Širok spekter tehnik

srebro s kamnom opal, srebro z cirkoni –
swarovski kristal s srebrom, jeklo z usnjem, perla sladko vodna in kitajski kamen Druzy okovan v srebru...

Srebro najvišje kvalitete

Naši izdelki so vsi iz srebra čistine 925/1000 s
prevleko Rodij, zato naš nakit ne oksidira (ne rumeni in ne črni

20 letna tradicija oblikovanja

Smo smo edinstveni na trgu, z največjim izborom srebrnega nakita v Sloveniji
Preberi več
Srebrnina 925 je zakladnica idej. Nakita iz srebra nikoli več ne kupim drugje, bla bla
Janka Stanka Novak

Naročite se na novosti

Vse o srebru, naših novih izdelkih, ter ugodnostih in akcijah
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form